Intervju med Maxine Nordlindh

Maxine är en energigivande och kreativ frisör med många års erfarenhet i branschen. Hon har både hunnit jobba i kommersen kring Stureplan och utbildat nya frisörer på frisörskola. Lär känna Maxine närmare i intervjun nedan...

 

Hur länge har du arbetat som frisör på Green Heads?
- Jag började i april 2019 och har alltså hunnit med snart ett och ett halvt år. 
 

Hur väcktes intresset för grön hårvård?
- För 9 år sedan såg jag en video om plågsamma djurförsök och det ledde mig till att börja nörda ner mig i ingredienser och landa i ett naturligare och mer medvetet sätt att arbeta på.

Hur länge har du varit i branschen och hur har din tid inom yrket sett ut?
- Jag utbildade mig på Svenska frisörskolan och jobbat i 11 år nu. Innan jag började här på Green Heads jobbade jag på Corinne & friends. 

Var hittar du din inspiration?
- Hittar inspiration fämst på instagram och andra socialamedier. Just nu är jag helt inne på shagcuts, tycker det är läckert! Spana in tex @goodbyehorsegirl

Vilken är din största passion i yrket?
- Jag älskar att göra folk fina i håret och få dem att känna sig nöjda med sig själva och må bra. Jag är även en riktigt ”produktnörd” och älskar att testa nya grejer, jämföra och välja rätt utifrån mina preferenser. 

Vilken hårtrend hoppas du aldrig kommer tillbaka?
- Tyvärr kommer alla gräsligheter tillbaka, men sönderblonderat hår med risiga hårförlängningar som var inne bland tonåringar för ca 10 år sedan är en trend jag hoppas kom för att dö för all framtid.

För inspiration från Maxine följ henne på @greenheadsmaxine

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända