SÖK

Hemmaspa - steg för steg

Vill du ha en riktigt skön stund för dig själv, då ska du följa stegen nedan rakt av. 

Färst och främst, den absolut viktigaste ingrediensen i ett hemmaspa är stämningen! Och den skapar du enkelt genom att dämpa belysningen, tända några doftljus, välj din lugnaste spellista och duka upp en liten bricka med god dryck och dina favoritsnacks.

Steg för steg-guide:

1. Tvätta  håret med Miss me schampokaka. Blöt håret löddra upp och skölj ur, upprepa 1-2 gånger och handduktorka sedan håret.

2. Börja fylla upp badkaret med vatten och ta fram din badtryffel från Grön Lycka. Håll badtryffeln under kranvattnet och se hur badvattnet börjar löddra och dofta ljuvligt. Badtryffeln går att använda fler gånger så när du är nöjd med bubbel kan du lägga resten av tryffeln på tork.

3. Glid sakta ned i det varma och väldoftande vattnet.

4. Stryk Miss me balsamkaka från Grön Lycka över det handdukstorkade håret och massera in. Detta är en multiprodukt så genom att låta den sitta i under tiden du badar så blir det en hårinpackning.

5. Slappna av och njut, meditera en stund, sippa på något gott och unna dig att bara vara. Kanske byter du din spellista mot en mysig ljudbok.

6. När du känner dig redo, släpp ut badvattnet och stoppa tvålen i skrubbpåsen. Därefter börjar du skrubba dig, jobba mjukt och försiktig över hela kroppen för att ge dig själv en skön och väl värd massage.

7. Skölj av tvålen från kroppen och inpackningen från håret och låt den sista stressen och alla måsten rinna ut med vattnet.

8. Handdukstorka håret och dra eventuellt lite av balsamet i topparna och låt sitta kvar som en välgörande leave-in kur.

Så, nu är livet lite härligare och enklare att hantera igen!

Vad behöver man för produkter?

Miss Me schampokaka- Den ger ditt hår en riktig kick. Vårdande jojobaolja ger näring och fukt. Veteprotein bygger upp hårstråna och extrakt från ringblomma tar omsorgsfullt hand om din hårbotten. Milda ingredienser från äpple och kokos är helt sulfatfria och rengör varsamt. Håret blir mjukt och får fin glans. Lyxig doft från champagne och jasmin ger håret en fin doft.

Miss Me balsamkaka - Den är berikad med mangosmör, arganolja och jojobaolja för näring och fukt. Den har också quinoaprotein som binder vårdande och fuktighetsbevarande ingredienser till håret. Balsamkakan bygger upp en skyddande barriär runt stråna och bevarar färgen i behandlat hår. Visst du att balsamkakan fungerar som en multiprodukt också, och kan användas som balsam, hårmask eller leave-in.

Miss Me Bath Truffle är en badkaka/badskum som löddrar upp ditt badvatten. Fylld med sheasmör och kakaosmör som lämnar huden silkesmjuk.

Miss Me Ekotvål är en olivtvål som är berikad med kakaosmör, sheasmör och ricinolja, vilket ger ett underbart krämigt lödder.

Grön Lycka Tvålpåse är perfekt att samla ihop små tvålrester i och använd som skrubbpåse. Löddrar perfekt och ger dig en härlig skrubbupplevelse

 

Lämna en kommentar