BLOMDAHL

Blomdahl Caring Jewellery tillverkar riktigt hudvänliga smycken i ren medicinsk titan och medicinsk plast. De är utvecklade i samråd med hudläkare.

Allt fler får problem med nickelallergi och andra kontaktallergier. När man en gång utvecklat
nickelallergi har man den kvar resten av livet. Alla metaller kan innehålla nickel. Även smycken som benämns "nickelfria" kan innehålla nickel.

Titan - den hudvänliga metallen: "Titan" är ingen garanti för hudvänlighet. Titan
finns i många olika kvaliteter och är ofta uppblandad med andra mer eller mindre lämpliga metaller. Blomdahl Caring Jewellery är hudvänliga smycken, utvecklade i samråd med hudläkare. De kompromissar inte med hudvänligheten, utan använder endast speciellt utvald ren titan av medicinsk kvalitet. Ytbeläggning finns endast på de delar av smycket som inte kommer i kontakt med huden. Det är därför du kan känna dig trygg med Blomdahl Caring Jewellery - Riktigt hudvänliga örhängen.

Medical Plastic 0 % Nickel: I Blomdahl Caring Jewellery finns det också örhängen i medicinsk plast - örhängen med 0 % nickel. Dessa örhängen tillverkas i grundligt testade, medicinska plastkvaliteter. Därför innehåller de här örhängena inget nickel. De rekommenderas för barn och för personer med känslig hud, som helt vill undvika nickel.

Clean Pack: Blomdahl Caring Jewellery levereras alltid i Clean Pack – en transparent bubbla där örhängena är hygieniskt förpackade. Etiketten tjänar som ett sigill. Det är en garanti för att kunden är den första som kommer i kontakt med örhängena.

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.