Grön Lycka

Grön Lyckas veganska hårvård

Varje dag ska vara en bra hårdag där ditt hår får styrka från växtrikets magiska örter, blommor, vegetabiliska oljor, proteiner och eteriska oljor. Grön Lycka utvecklar modern och innovativ naturkosmetik. Allt för att planeten ska må bättre. Vi skippar schampo, balsam och duschtvål på flaska och erbjuder istället fasta schampo- och balsamkakor som är koncentrerade, vilket gör dom oerhört dryga. De motsvarar ca 2-3 normalstora flaskor på 250 ml.

Schampokakorna rengör håret varsamt utan att störa hudens syramantel. Naturlig lera hjälper också till att rengöra, samtidigt som hår och hårbotten får en varsam detox och tillförsel av viktiga mineraler som kisel. Välgörande örter och eteriska oljor bidrar till en ökad cirkulation i hårbotten som främjar hårväxt. Dessutom vårdas din hårbotten om du besväras av en känslig sådan. Vegetabiliska oljor mjukgör och återfuktar från hårbotten ut till hårstråets toppar.

Avsluta alltid schampotvätten med ett vårdande hårbalm som boostar håret med fukt. Vi älskar broccolifröoljans egenskaper. Rik på vitaminer, fettsyror och antioxidanter. Denna förtrollande olja absorberas lätt av håret utan att tynga ner. Den ger ett skyddande lager på stråna med massor av glans och håller busiga lockar på plats. Inget friss eller statiskt hår.

Enkel att använda

Blöt ner håret. Stryk schampokakan på håret och arbeta upp ett lödder. Massera in produkten i håret och hårbotten med hjälp av fingrarna. Skölj ur och upprepa. Följ upp med hårbalm som masseras in från hårbotten och ut i hela håret. Fördela med fingrarna. En glatt yta lägger sig över stråna. Låt verka i 2-5 minuter. Skölj väl.

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.