Grön salong

Green Heads är en certifierad grön salong. Det är en garanti för kunder och anställda att vi håller vad vi lovar och inte hanterar ämnen som enligt forskning är skadliga för vår hälsa och miljö. Årligen granskas salongen, allt från produktutbudet och innehållet i våra färger till hur vi driver salongen ur ett miljöperspektiv och att allt vi serverar är ekologiskt.

Läs mer här.

Eco label/Svanen

Vi tycker om Svanen-märkningen för den har en helhetssyn på en produkts livscykel. Den granskar innehåll, tillverkningsprocess och hur den tas om hand när den är förbrukad. Märkningen drivs dessutom på uppdrag av regeringen. Kraven för märkningen uppdateras löpande, i takt med att man får mer kunskap om olika ämnen.

Läs mer på här.

Kemikaliesmart frisör

Stockholm stad har tagit fram ett grundligt material med information om vad man bör tänka på för att skydda sig mot de skadliga kemikalier som vi utsätts för i yrket som frisör. Att vara en kemikaliesmart frisör handlar för oss på Green Heads om att helt utesluta de ämnen som är skadliga för oss och hantera det vi trots allt behöver på ett smart sätt.

Läs mer här.

FN´s - Globala mål

I september 2015 antog ledarna för världens länder en ny global utvecklingsagenda, Agenda 2030, 17 mål för hållbar utveckling. Bland annat att avskaffa extrem fattigdom, minska ojämlikheter, lösa klimatkrisen, främja fred och rättvisa.

Genom vårt gröna tänk arbetar vi dagligen,
med dessa mål för en hållbar utveckling.

Läs mer här.

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.