Organics by Sara

Organics by Sara har försett Sverige med riktigt ”ren” hudvård, fri från tillsatser, sedan 2010. Vi står för 100 procent ekologisk hudvård som tillverkas i Sverige, med näringsrika ingredienser som jobbar på djupet och strävar efter att få huden i balans. Vi jobbar med oljor som rengöring och insmörjning eftersom det skonsamt både rengör, vårdar och skyddar huden. Grundaren Sara Nomberg, ekologisk hudvårdsterapeut och näringsfysiolog, jobbar också aktivt för att sprida det ekologiska budskapet genom sina föreläsningar hos bl.a. Naturskyddsföreningen.

Man jobbar med en metod som heter OCM vilket innebär att vi rengör huden med olja. Det löddrar inte och är därför skonsamt för huden som kan bibehålla sitt skyddande hölje av fett och fukt, vilket resulterar i en motståndskraftig hud. Metoden är mycket effektiv att få bort smink och smuts – en skonsam djuprengöring helt enkelt.

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.