Öronhåltagning

I priset ingår örhängen för håltagning från Blomdahl och desinfektion för hemmabruk.

Som legitimerade öron- och näshåltagare vet vi hur viktigt det är att den som utför hålen vet hur man gör, så att du som kund får ett så problemfritt hål som möjligt. Vi vet också hur viktigt det är att du sköter om dina nya hål efteråt.

Hål skall rengöras varje dag med medföljande servetter. Handhygienen är A och O när du gör rent dina hål och man skall inte peta eller snurra på örhänget. Man ska INTE rengöra nytagna hål med alsolsprit, då det försämrar läkeprocessen.

Om du håller dina nytagna hål rena, torra och luftiga kommer de att läka utan problem.

På Green Heads har vi satt en åldergräns på 8 år och vi tar inte hål i brosk, utan rekommenderar er att uppsöka en piercingstudio istället. Vi tar inte hål på personer under 18 år utan målsmans godkännande och alla som tar hål hos oss måste skriva på ett avtal. Vi använder oss av steriliserade och nickelfria produkter.

Att ett nytaget hål kliar är helt naturligt, det betyder att hålet läker. Om du däremot får en inflammation ber vi dig att ta ut örhänget, tvätta rent och kontakta en läkare.
Efter 6-8 veckor kan du byta ut örhänget, detta ska ske efter att du är nyduschad, då du är som renast. Ett nytaget hål växer igen över en natt det första året, så det är enormt viktigt att du alltid har någonting i hålet.

Om du har någon sjukdom ber vi dig att tala om det för oss innan hålet görs.

Personer med blödarsjuka skall ha intyg av läkare och diabetiker bör känna till att läkeprocessen tar längre tid än normalt.
Det är viktigt att ni berättar detta för oss så att vi kan ge er den information ni behöver.

Ring eller kom gärna förbi om du har några frågor!

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.