Sök

Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

franchise

Ett välbeprövat affärskoncept som ger lönsam effekt både för hälsa, business och miljö!  Där du kan fokusera på att arbeta som frisör och driva din salong och samtidigt ingå i ett större sammanhang med gemensam agenda.

Konceptet utgår från en stark miljö och hälsomedvetenhet hos dagens konsumenter, som växer sig allt starkare och gör att allt fler söker sig till hållbara alternativ. Vi har satt ihop ett smart affärskoncept som vi erbjuder dig som vill arbeta med en både hälso- och miljökvalitativ verksamhet som dessutom är lönsam. Mesta möjliga personliga intryck med minsta möjliga avtryck på miljön.

 

Green Heads expanderar för att kunna möta den växande efterfrågan på grön hårvård! Vi vet att många frisörer inte mår bra på grund av kemikalierna i sin arbetsmiljö. Vi vet även att det är svårt och tidskrävande att lära sig allt om grön hårvård, det är en djungel av regler, ingredienser, produkter, forskning och certifieringar. Vi har kunskapen och erfarenheten och just därför har vi tagit fram det här erbjudandet. Framtidens konsumenter kommer att kräva hårvård som inte utsätter varken dem eller naturen för skada, samtidigt som framtidens frisörer kommer att vilja jobba i en hälsosam arbetsmiljö.

Som samarbetspartner i Green Heads ingår du i en kreativ gemenskap. Vår ambition är stor. Vi är intresserade av att du ska lyckas och vara framgångsrik, vi har en gemensam vision, vilket givetvis skapar trygghet för dig. Vi är lika måna om att din verksamhet skall generera och nå sin fulla potential som du själv. Vi erbjuder dig support, coaching, utbildning och rådgivning – ett tryggt koncept som förenklar för frisörer som vill bedriva en professionell, hälso- och miljömedveten verksamhet.

Som en Green Head är du egen, samtidigt som du har oss och flera andra som medarbetare. Detta kontaktnät stärks av årliga gemensamma projekt och kurser som du har möjlighet att delta i. Vi har tänkt på allt det praktiska så att det blir lättarbetat och passar just din verksamhet, så att du kan fokusera på det du är bra på. Tillsammans med oss kommer du att ha en inspirerande och lönsam utveckling som frisör och företagare. Green Heads ahead!

 


NYFIKEN PÅ GREEN HEADS FRANCHISE?

 Vi söker dig ....    

  • som är frisör och vill driva en egen grön salong med anställda
  • som är affärsdriven, servicemedveten och har lätt för att samarbeta
  • som är intresserad av att arbeta miljö- och hälsoinriktat.
  • som kanske redan driver en salong och som vill konvertera denna
  • som inte mår bra av att arbeta med starka kemikalier.


VAD FÅR DU SOM PARTNER I GREEN HEADS

  • Gemenskap - ett tätt samarbete med årliga projekt, konferenser och kurser
  • Know how - utbildning och support i färgtekniker och behandlingsmeny, produktutbildning, miljövänlig drift, säljmotivering och hjälp till merförsäljning
  • Marknadsföring - hemsida med webbshop, annonseringshjälp, nyhetsbrev, annonsering och delning på sociala medier, brochyrer/visistkort
  • Support - daglig salongsdrift, personalhantering 
  • Ekonomi - löneadministration och bokföringshjälp, förmånliga inköp och leverantörsavtal, finansieringshjälp, budgetar och kalkyler

Om du är nyfiken på att driva en franchisesalong i Green Heads koncept, maila oss på info@greenheads,se 

 

TANKAR FRÅN ANDRA GRÖNA FRISÖRER

"Jag kom till en punkt där jag kände att jag inte mådde bra av alla starka kemikalier. Valet att gå över till att arbeta grönt är det bästa jag gjort i mitt yrkesliv. Jag har aldrig mått så bra, det är ett fantastiskt kreativt sätt att arbeta på.”


"Att arbeta med alla inspirerande kollegor, naturliga & ekoloigiska produkter som inte skadar användare och miljö är en stor glädje- och inspirationskälla för mig.”

"Det är fantastiskt kreativt att från grunden blanda pigment för ett strålande resultat, utan att skada håret eller utsätta kunder för starka kemikalier. Bättre för alla & för vår miljö.”

 

 

Vi följer de Europeiska Etiska reglerna i alla avtal. Vi tillgodoser alla dokument som reglerar ansvarsförhållanden, avtal, informationsskyldighet (enl lag.) m.m, allt granskat av Franchisegroup AB.