SÖK

keep calm

Hej alla favorit kunder, gamla som nya!

Precis som andra företag så är vi också berörda av Corona och vill berätta för er vad vi vidtagit för åtgärder för att ditt besök hos oss ska bli så härligt som möjligt. Vårt mål är att få göra er finfina och samtidigt med dessa åtgärder hjälpa samhället att platta till kurvan så att påverkan på allas våra nära och kära plus samhället blir så lindrigt som möjligt.
 

  • Vi arbetar på behörigt avstånd från varandra både i klippstolen och schamponeringen
  • Vi håller nere antalet kunder enligt de senaste restriktionerna, 5 st i Birkstan och 8 st på Södermalm
  • Vi använder munskydd eller visir och erbjuder alla våra kunder att göra detsamma genom att tillhandahålla engångsskydd.
  • Vi ber alla våra kunder komma utan sällskap för att minska antalet människor i salongen samt att ni börjar ert besök hos oss med att tvätta händerna
  • Vi tvättar våra händerna noga mellan varje kund, ni kan höra oss nynna blinka lilla stjärna om ni lyssnar noga
  • Vi rengör våra verktyg mellan varje kund och byter och tvättar kappor mellan varje kund
  • Vi torkar av arbetsplats mellan varje kund
  • Vi torkar av gemensamma beröringspunkter så som kassa, kortmaskin och kaffemaskin kontinuerligt under dagen
  • Vi har luftrenare dygnet runt som reducerar smittspridning via luft
  • Självklart håller vi frisörer oss hemma vid minsta symtom under hela den föreskrivna tiden
A clean air salon

Och även om vi ÄLSKAR att ni är här ofta och bokar MÅNGA tider så vill vi att även ni verkligen känner av ert eget allmäntillstånd. Känner ni er hängiga, sjuka alternativt umgåtts med människor som smittats av viruset, BOKA NY TID. Vi kommer vara så flexibla och hjälpsamma vi bara kan för att hjälpa er att få en ny tid som passar bättre.

Vi har spritt ut våra arbetstider så det ska finnas tider, speciellt på förmiddagarna, där det inte är mer än en till två frisörer på plats samtidigt. Ring oss så hjälper vi dig att boka en sådan tid.

 

Att få andas frisk luft är inte något man kan förvänta sig överallt, tvärtom är många allmänna inomhusmiljöer i dag inte tillgängliga för folk med astma och luftallergier. Vi värdesätter en ren kund och arbetsmiljö På våra salonger använder vi inte material med starka kemikalier och dofter - det betyder bla att vi inte utför permanenter eller färgar hår med traditionell oxidationsfärg. Vi erbjuder alltid våra kunder ett doftfritt alternativ i schamponeringen, när vi stylar hår samt möjlighet att köpa med hem. Våra salonger renas dessutom dygnet runt av O2H- luftrenare som effektivt rensar luften från partiklar och föroreningar, eliminerar virus och bakterier och minskar damm.
En vanlig reaktion från kunder som besöker oss för första gången är: “ Här luktar det inte som det brukar på frisörsalonger, här luktar det inte alls.”