Sök

Sök

Image caption appears here

Image caption appears here

Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

Sök tjänsten: Team Lead Frisör

Älskar du att jobba som frisör, är social, ansvarstagande och brinner för kundservice - OCH vill vara med på Nordens största satsning inom grön och hållbar hårvård, då ska du kika hit. Under hösten expanderar Green Heads och söker nu en färdigutbildad Team Lead/Frisör med gesällbrev.


Om tjänsten Team Lead Frisör:
Alla frisörer hos oss arbetar gemensamt för att utveckla och ta hand om respektive salong på absolut bästa sätt, men du som Team Lead kommer ha det övergripande ansvaret och guida samt agera bollplank för ditt team. Du bidrar till den dagliga driften, du följer upp hur det går för teamet och hur de mår, du följer upp salongens kundnöjdhet samt de ekonomiska resultaten. Du kommer även ingå i en Team Lead-grupp där vi regelbundet samarbetar och bollar ideer. Som frisör är du färdigutbildad och har gesällbrev och blir en del av vårt professionella och erfarna gäng. Du kommer arbeta i starka team och ha ansvar för dina egna kunder, bokningar & behandlingar. Green Heads är en grön salong vilket innebär att vi arbetar med produkter som är helt fria från giftiga kemikalier. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket och som är redo för nästa steg i din karriär! Du är färdigutbildad frisör med gesällbrev, tidigare ledarerfarenhet är ett plus, men det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi vill att du känner passion för ditt yrke och är nyfiken på att lära dig mer samt har ett ambitiöst driv men är prestigelös. 

 • Du är serviceinriktad och förstår vikten av goda kundupplevelser

 • Du har ett genuint intresse för andra människor

 • Du är positiv, social, bra på att kommunicera och att bygga nya relationer

 • Du tycker om att arbeta i team och hjälper gärna en kollega när det behövs

 • Du känner dig bekväm med att arbeta utifrån givna instruktioner angående hur den dagliga driften av salongen ska drivas

 • Du har en vilja att utvecklas och delta i de kurser vi erbjuder både inom nya tekniker, nya trender samt de produkter vi arbetar med 

 • Du tar ansvar och tycker om att bidra till att dina kollegor växer och utvecklas

 • Du har gesällbrev och frisörlicens

 • Du vill utvecklas i vårt gröna koncept

 • Och du är en fantastisk frisör såklart!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid enligt kollektivavtal med inledande provanställning om 8 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du behöver inte ha arbetat med grön hårvård sedan tidigare. Du kommer få kurser och utbildningar inom alla områden du behöver för att kunna arbeta på en certifierad grön salong. Det är framförallt vårt sätt att färga utan giftiga kemikalier som kräver ny kunskap, men du kommer även bli insatt i alla de spännande produkter vi jobbar med när det kommer till vård och styling. 

Vad erbjuder vi?
Som Team Lead Frisör erbjuds du kurser i ledarskap (utifrån din egen erfarenhet), alla Team Leads får även tillgång till en coach för att få regelbunden stöttning i rollen som gruppledare.Du kommer utöver detta vara en del av vårt professionella team av erfarna frisörer som jobbar på våra nyrenoverade salonger i Stockholm. 

 • Härlig arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

 • Goda lönevillkor samt förhöjd försäljningsprovision (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)

 • Team Lead-tillägg och möjlighet till bonus

 • Personalrabatter, friskvårdsbidrag samt träning på arbetstid

 • Utbildningar och personlig utveckling

 • Existerande kundunderlag med möjlighet att bygga på

 • Ett utvecklande och kreativt arbete


Info om företaget

Vi på Green Heads älskar skönhet och brinner för friska hår. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få sitt bästa hår och känna sig snygga utan att utsättas för giftiga kemikalier. Detta gör vi genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen man kan få som kund på en hårsalong. 

Vår värld av grön hårvård består idag av 3 salonger i Stockholm samt en webbshop med noggrant handplockat sortiment av våra nyfikna och kunskapstörstande beauty junkies. Utöver vår webbshop som riktar sig till våra kunder och slutkonsumenter så producerar och säljer vi även våra egna produkter till andra salonger samt frisörer under vårt varumärke GHP. 

Vi på Green Heads satsar på våra medarbetares personliga yrkesutveckling och som anställd på Green Heads kommer du tillsammans med dina kollegor regelbundet delta på flera kurser och utbildningar. Vi följer aktivt hela skönhetsbranschens nyheter och trender och i synnerhet de inom grön och ekologisk skönhet. Vi har en inkluderande företagskultur och jobbar hårt med att att öka vår yrkesstolthet och glädje. För om vi ska vara ärliga, att arbeta som frisör kan vara både stressigt och tungt för kroppen, så för oss är det en självklarhet att skapa en så bra och härlig arbetsmiljö som möjligt bland annat med roliga och utvecklande aktiviteter samt teambuilding.

Ansökan
Är du intresserad av detta och vill vara med på vår resa att bli Nordens bästa och största leverantör av grön hårvård? Då ska du skicka in din ansökan helst redan idag, men allra senast densenast 9/9. Rekryteringen sker löpande. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Green Heads VD Maria Hellström på maria@greenheads.se 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och enligt personuppgiftspolicy. Tillsättning sker enligt överenskommelse.