Reverie

Reverie är en modern minimalistisk hårvårdserie med fokus på hantverk och kvalitet, framtagen av hårstylisten Garret Markenson. Med en unik och intuitiv insikt jobbar Markenson med att möta sina klienters behov med innovativa produkter som kommer att revolutionera och skydda ditt hår genom åren. Produkterna är handtillverkade i Kalifornien och baserade på noggrant utvalda ingredienser från växtriket med ett hållbart ursprung. Transparens och ansvar för miljön är en självklarhet, därför arbetar Reverie med Ecocert, Fairtrade och små familjeägda odlingar runtom i världen för att genom denna handel kunna säkra att man stödjer familjerna man handlar av i flera generationer.

Reveries produkter är framtagna utan sodium lauryl sulfat, silikoner, phtalater, parabener, glykol, petrokemiska ingredienser, kemiskt framställda färgämnen och parfymer, animaliska derivat, trietanolamin och diethanolamine.
Alla Reveries produkter är veganska, glutenfria, icke-djurtestade och certifierade med Leaping Bunny.

MARE

Ett saltspray som ger fantastisk volym och textur utan att torka ut håret eller göra det stelt. Samtidigt som det ger en stylingeffekt så stärker det håret med hjälp av extrakt från risfrön och alger. För en beach look – spraya i fuktigt hår på både längder och rötter, tvinna sedan håret och låt lufttorka. För maximal volym – spraya i rötterna innan föning. Mare fungerar även som ett torrschampo mellan tvättarna. En multiprodukt helt enkelt.

EVER

En magisk hårolja som hjälper till att reda ut det trassligaste håret. Baserad på Squalane och marulaolja. Några droppar räcker långt och doften är to die for. För torrare hår är Ever idealisk att tillsätta i schampo eller balsam för ökad återfuktning.

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.