Sök

SÖK

Greenhab! Hårvårdsbehandlingen för dig som är redo för grön hårvård.

GreenHab! är hårvårdsbehandling i sex steg som detoxar och livar upp torra hår. Utöver en lyxig massage och en styling efter önskemål ingår även den algkur som är Green Heads mest populära behandling och som hyllats av bland annat Babba Canales i Vogue Scandinavia. Stor vikt läggs även vid den personliga konsultationen och de produkter till ett värde av över tusen kronor som du får med dig hem för att starta din nya gröna hårvårdsrutin. 

GreenHab passar framför allt dig som är nyfiken på och vill testa grön hårvård. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och utifrån dina förutsättningar berättar vi hur du kan få ditt allra bästa hår. Både vad gäller salongsbehandlingar och vid skötsel hemma. Om du är intresserad av att färga håret utan toxiska ämnen går vi självklart igenom vad som skulle passa dig och dina behov bäst. Därefter detoxas ditt håret från tex vissa föroreningar från vatten och luft samt rester från konventionella hudvårdsprodukter som till exempel silikoner med vår 100% naturliga algkur Alg In Treatment. GreenHab är därmed ett första steg mot ett friskare och starkare hår, fritt från ämnen som kan täppa till och tynga ned håret. Du går härifrån med ett fylligare hår med mer lyster och grön produkter för att kunna sköta det helt giftfritt även hemma. Men självklart är GreenHab en fantastisk behandling även för dig som är van vid grön hårvård men behöver inspiration för både frisyr och gröna hårprodukter. 

GreenHab! 
Behandlingens sex steg:

1. Konsultation – Här får man hjälp av stylisten att ta reda på vad ens hår behöver och hur man tar hand om det på bästa sätt. Man kan även diskutera en framtida färgbehandling. 

2. Detoxande kur med Alg In Treatment –Alg In Treatment en 100% naturlig hårvårdskur med alger som detoxar och stärker både hår och hårbotten samt lavendel som verkar lugnande för hårbotten. Kuren innehåller naturliga aminosyror vilka bidrar till att bygga upp håret och ge en känslan av ett fylligare hår. Den rengör också hår och hårbotten från beläggningar samt metaller som kan missfärga håret, och har därför även en lätt uppljusande effekt. 

3. Massage – Massage av hårbotten. 

4. Styling – Blowdry och/eller styling efter önskemål. Endast gröna produkter används. 

5. Produktkonsultation – I samråd med stylisten väljer kunden ut de produkter som bäst hjälper dig att fortsätta med den gröna hårdvårdsrutinen på hemmaplan. 

6. Utvalda produkter till ett värde av 986 kr - 1017 kr att ta med hem

 GreenHab! tar 90 minuter och kostar 1540 SEK, välj salong och boka här.

greenhab