Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

Green Heads tipsar

Ta en titt i badrumskåpet och se vad du hittar på hyllorna, kanske har du någon produkt som går att använda på fler än ett sätt. 
För många av oss är parfym inte ett problem men för en del medför det besvär i form av allergier, andningsproblem och hudutslag. Vi har därför samlat ihop information om vilka problem parfym kan orsaka och ger tips om vad fördelarna blir med parfymfria produkter.
Den största anledning till statiskt hår är torr luft och uttorkat hår. Nedan delar våra frisörer med sig av sina bästa knep för att bevara ett återfuktat och fylligt hår även under vintern. 
Håret behöver lite extra kärlek under vintern då den torra, kyliga luften suger ut fukten i håret och gör det torrt, frissigt och svagt.

Vi vill gärna att våra kunder gör det till en rutin att borsta håret med 100 bortstag per dag och det handlar framförallt om att upprätta och underhålla en välmående hårbotten. För mår hårbotten bra så har ditt hår mycket större förutsättningar för att må bra. 

Ett perfekt upplägg för hur du enkelt skapar ett eget hemmaspa med bara Grön Lyckas Miss - me produkter. Ett riktigt hett tips nu när vi spenderar mycket tid hemma.
En steg-för-steg-guide med produkterna från MY HAVTORN för att du lätt ska kunna skapa en hudvårdsrutin.

Sök