SÖK

Green Heads Magazine

Green Heads vård- och stylingprodukter innehåller aktiva och naturliga råvaror som garanterar ett fantastiskt resultat för så friska och starka hår som möjligt. Klicka in för att läsa mer om hur de passar just ditt hår. 
Idag har man inte bara en hårsborste, utan man har en "hårborstsgarderob". Olika borstar passar för olika tillfällen, stylingar och hår. En bra hårborste som passar ditt hår är dock alltid en bra investering. Vi rekommenderar att du har borstar och/eller kammar i din vardag som täcker dessa behov: utredning, hårvård i duschen, stimulera hårsäckarna i hårbotten och för att forma håret.
Vi vet att många av er undrar om UV-strålningens skadliga effekter på håret och hur man bäst kan skydda det under solsemestern och sommarmånaderna. Därför har vi samlat all vår info här och delar med oss av våra bästa tips för att du ska kunna bevara ett friskt och starkt sommarhår.
Sedan vi insåg hur mycket bättre grön hårvård är för våra kunder, oss själva och vår planet så har vi inte tvekat en sekund. För erkänn, att välja hårvård som innehåller toxiska ämnen som påverka både oss och miljön negativ, det låter ju helt galet. Framförallt idag när det finns mycket bättre allternativ. 
GreenHab! är hårvårdsbehandling i sex steg som detoxar och livar upp torra hår. Utöver en lyxig massage och en styling efter önskemål ingår även en detoxande algkur och produkter för hemmabruk.
Plants in Colour - Green Heads egen växtfärgsserie som gör det roligare och enklare än någonsin att kliva in i den fantastiska världen av växtfärger. Med både mixade pigment och rena pigment möjliggör serien frihet och lekfullhet i skapandet oavsett om du är van växtfärgare eller nyfiken på att börja. Med sina naturliga ingredienser återfuktar Plants in Colour dessutom håret och ger det en underbar lyster och ett fantastiskt laserande färgdjup.
Återfukta håret med örter, javisst! Plants In Treatment består av torkade och malda örter som återfuktar hår och hårbotten vilket bidrar till fantastisk fyllighet, lyster och glans.
En riktigt bra hårolja ger liv och glans till ett trött och livlöst hår! Den reducerar friss och innehåller ingredienser som ger näring och stärker håret. En del håroljor har också ett visst värmeskydd genom att de bilder att skyddande lager mot uttorkning från värmestyling, sol, saltvatten och klor. Läs mer här om hur du använder hårolja på bästa sätt.
Blonda hår är ofta sköra och behöver lite extra TLC, i det här blogginlägget förklarar vi varför och delar med oss av tips på hur man får ett starkare och glansigare blont hår.
I det här blogginlägget vill vi lyfta fram olika typer av certifieringar och på ett lättförståeligt sätt berätta om hur de kan hjälpa dig att göra medvetna val när du köper hårvård. Poängen med certifieringar är att en produkt eller tjänst är granskad av en fristående oberoende part som genom en certifiering/symbol berättar vad konsumenten kan vara säker på. Men då måste man först ha koll på vad certifieringen står för.
Du som är nyfiken på den här inlägget har antagligen haft grått hår ett tag och upplever att ditt hår inte riktigt känns sig som det brukar. Det är kanske svårt sköta och du känner att dina vanliga hårrutiner inte alls fungerar. Det är nämligen så att att när håret mognar och blir grått, så förändras hårets struktur och därmed sitt sätt att bete sig. I det här inlägget kommer vi tipsa om hur du bäst vårdar och tar hand om ditt mogna hår. 
För några år sedan började shampokakor säljas på olika ställen som en populär trend, men nu vet vi att det är här för att stanna. Utbudet växer och det finns många varianter som är minst lika bra för håret som flytande schampo.