SÖK

Green Heads Magazine

Hur ska jag styla mitt hår? Är en av de vanligaste frågorna vi frisörer får. Även om du är van att styla ditt eget hår så ändras plötsligt hårkvalitén eller så byter du frisyr och behöver ta till nya metoder. Det är lätt att köra fast i “samma gamla vanliga”. Ibland behöver vi testa nya produkter och lära oss nya sätt att styla håret på. Här följer 4 stilsäkra stylingtips. 
Plants in Gloss är en professionellt utvecklad nyansering och hårkur i ett. Den är baserad på växter från ekocertifierade gårdar i Indien som 100%. Nyanseringen innehåller både pigmenterande örter men också örter som är näringsgivande och återfuktande, vilket ger fantastisk glans, skyddar och fräschar upp din hårfärg.
Vill du veta hur du får din frisyr att hålla hela dagen? Låt oss guida dig genom våra produkter för en stylingrutin som ger bästa hållbarhet. Om du vill ha en styling som håller så gäller det att använda rätt produkter till rätt frisyr. Olika produkter fyller olika behov och precis som vi kanske vill variera vår styling från rakt till lockigt eller blowdry till naturligt lufttorkat så behöver stylingprodukterna alterneras och användas på olika sätt. Vi rekommenderar inte att tvätta håret varje dag och därför behövs även produkter för att restyla håret dagen efter.
Ett viktigt steg i hårvårdsrutinen som många missar är att använda en leave-in produkt. Det är en produkt som skyddar ditt hår från slitage och gör att det blir friskare och starkare. Det är ett viktigt steg i din hårvårdsrutin med avgörande effekt på ditt stylingresultat.
Green Heads vård- och stylingprodukter innehåller aktiva och naturliga råvaror som garanterar ett fantastiskt resultat för så friska och starka hår som möjligt. Klicka in för att läsa mer om hur de passar just ditt hår. 
Idag har man inte bara en hårsborste, utan man har en "hårborstsgarderob". Olika borstar passar för olika tillfällen, stylingar och hår. En bra hårborste som passar ditt hår är dock alltid en bra investering. Vi rekommenderar att du har borstar och/eller kammar i din vardag som täcker dessa behov: utredning, hårvård i duschen, stimulera hårsäckarna i hårbotten och för att forma håret.
Vi vet att många av er undrar om UV-strålningens skadliga effekter på håret och hur man bäst kan skydda det under solsemestern och sommarmånaderna. Därför har vi samlat all vår info här och delar med oss av våra bästa tips för att du ska kunna bevara ett friskt och starkt sommarhår.
Sedan vi insåg hur mycket bättre grön hårvård är för våra kunder, oss själva och vår planet så har vi inte tvekat en sekund. För erkänn, att välja hårvård som innehåller toxiska ämnen som påverka både oss och miljön negativ, det låter ju helt galet. Framförallt idag när det finns mycket bättre allternativ. 
GreenHab! är hårvårdsbehandling i sex steg som detoxar och livar upp torra hår. Utöver en lyxig massage och en styling efter önskemål ingår även en detoxande algkur och produkter för hemmabruk.
Plants in Colour - Green Heads egen växtfärgsserie som gör det roligare och enklare än någonsin att kliva in i den fantastiska världen av växtfärger. Med både mixade pigment och rena pigment möjliggör serien frihet och lekfullhet i skapandet oavsett om du är van växtfärgare eller nyfiken på att börja. Med sina naturliga ingredienser återfuktar Plants in Colour dessutom håret och ger det en underbar lyster och ett fantastiskt laserande färgdjup.
Återfukta håret med örter, javisst! Plants In Treatment består av torkade och malda örter som återfuktar hår och hårbotten vilket bidrar till fantastisk fyllighet, lyster och glans.
En riktigt bra hårolja ger liv och glans till ett trött och livlöst hår! Den reducerar friss och innehåller ingredienser som ger näring och stärker håret. En del håroljor har också ett visst värmeskydd genom att de bilder att skyddande lager mot uttorkning från värmestyling, sol, saltvatten och klor. Läs mer här om hur du använder hårolja på bästa sätt.