Sök

Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

Green Heads Magazine

I det här blogginlägget vill vi lyfta fram olika typer av certifieringar och på ett lättförståeligt sätt berätta om hur de kan hjälpa dig att göra medvetna val när du köper hårvård. Poängen med certifieringar är att en produkt eller tjänst är granskad av en fristående oberoende part som genom en certifiering/symbol berättar vad konsumenten kan vara säker på. Men då måste man först ha koll på vad certifieringen står för.
Du som är nyfiken på den här inlägget har antagligen haft grått hår ett tag och upplever att ditt hår inte riktigt känns sig som det brukar. Det är kanske svårt sköta och du känner att dina vanliga hårrutiner inte alls fungerar. Det är nämligen så att att när håret mognar och blir grått, så förändras hårets struktur och därmed sitt sätt att bete sig. I det här inlägget kommer vi tipsa om hur du bäst vårdar och tar hand om ditt mogna hår. 
För några år sedan började shampokakor säljas på olika ställen som en populär trend, men nu vet vi att det är här för att stanna. Utbudet växer och det finns många varianter som är minst lika bra för håret som flytande schampo. 

Fler fördelar med en hårturban är att den håller sig på plats. Eftersom den är formad för att passa huvudet och du fäster den med en knapp i nacken, sitter den stadigt, är lätt och förhindrar att håret slits.

Vår populära salongsbehandling med alger finns nu även att köpa hem. Alg In Treatment är en algkur fullpackad av aminosyror som bygger upp proteinet i håret och återfuktar vilket ger en fyllig känsla och fantastisk glans på ditt hår. Alg In treatment är 100% naturligt detoxande.
Ta en titt i badrumskåpet och se vad du hittar på hyllorna, kanske har du någon produkt som går att använda på fler än ett sätt. 
För många av oss är parfym inte ett problem men för en del medför det besvär i form av allergier, andningsproblem och hudutslag. Vi har därför samlat ihop information om vilka problem parfym kan orsaka och ger tips om vad fördelarna blir med parfymfria produkter.
Den största anledning till statiskt hår är torr luft och uttorkat hår. Nedan delar våra frisörer med sig av sina bästa knep för att bevara ett återfuktat och fylligt hår även under vintern. 
Håret behöver lite extra kärlek under vintern då den torra, kyliga luften suger ut fukten i håret och gör det torrt, frissigt och svagt.

Vi vill gärna att våra kunder gör det till en rutin att borsta håret med 100 bortstag per dag och det handlar framförallt om att upprätta och underhålla en välmående hårbotten. För mår hårbotten bra så har ditt hår mycket större förutsättningar för att må bra. 

Ett perfekt upplägg för hur du enkelt skapar ett eget hemmaspa med bara Grön Lyckas Miss - me produkter. Ett riktigt hett tips nu när vi spenderar mycket tid hemma.
En steg-för-steg-guide med produkterna från MY HAVTORN för att du lätt ska kunna skapa en hudvårdsrutin.