SÖK

Plants in Gloss - nyanseringen och kur i ett!

Så får din hårfärg ny lyster på ett naturligt och stärkande sätt! Vi sliter dagligen på våra hår genom tvätt, styling, väder och vind. Till och med när vi sover fortsätter slitaget. Hårkvalitéten försämras och hårfärgen bleknar med tiden. På samma sätt som håret behöver vård för att bibehålla en god kvalitét, behöver också färgen emellanåt justeras och förstärkas för att ge ett friskt uttryck. Med Plants in Gloss kan du både vårda ditt hår och fräscha upp din hårfärg på ett naturligt och skonsamt sätt. Dessutom får håret mer glans och en helt ny lyster!

green heads toning nyansering plants in gloss


Plants in Gloss är en professionellt utvecklad nyansering och hårkur i ett. Den är baserad på växter från ekocertifierade gårdar i Indien som 100%. Nyanseringen innehåller både pigmenterande örter men också örter som är näringsgivande och återfuktande, vilket ger fantastisk glans, skyddar och fräschar upp din hårfärg.

Fördelarna med Plants in Gloss:

 • Näringsgivande

 • Återfuktande

 • Glansgivande

 • Laserande färgdjup

 • Tvättas bort eftersom

 • 100% naturlig

 • 100% vegansk

green heads plants in gloss nyansering toning

Vem passar Plants in Gloss för?

Plants in Gloss är det perfekta valet för dig som vill fräscha upp din hårfärg, jämna ut tonen, tillföra fukt och glans, eller testa en mer intensiv nyans under några tvättar. Denna nyansering innehåller näringsgivande och återfuktande växter, vilket gör den idealisk för dig som strävar efter ett starkt och friskt hår. Det är viktigt att notera att denna behandling framförallt är avsedd för hår som redan har en nyans i samma ton som den valda nyanseringen: Nude passar för blonda hår, Cognac för gingers och Mocca för brunhåriga.

Eftersom Plants In Gloss är en hårtoning, kommer den inte att ljusa upp eller täcka grått hår på samma sätt som en permanent färg kan göra. Resultatet kan också påverkas av hårets ursprungliga tillstånd, såsom ljushetsläge, kvalitét och tidigare kemikaliska behandlingar. Toningseffekten avtar gradvis efter cirka 8 tvättar, men på ljusa hår, särskilt om de är blonderade och sköra, kan toningen sitta kvar längre än så. Välj därför nyans utifrån dina önskemål och hårets tillstånd.

green heads toning nyansering plants in gloss

Så ska du tänka kring färgval av Plants in Gloss.

Nude: ger en glansig beige ton och bör användas på mellanblonda och ljusa hår för att nyansera och ger matta hår nytt liv. Kan upplevas ett steg mörkare på ett ljusblont hår.
Tips: Kan blandas med Plants In Gloss - Cognac för en varmare och peachy ton på neutralt mellanblonda och cendréfärgade hår.

Cognac: ger en glansig copprig nyans och bör användas framförallt på mellanblonda gingers för att få de redan varma nyanserna att poppa. På ljusa hår tar det längre tid för nyanseringen att tvättas bort.
Tips: Kan blandas med Plants In Gloss - Nude för en något kallare ton med mer "peachy" nyans på mellanblonda och neutralt cendréfärgade hår.

Mocca: ger en varmbrun nyans och bör användas på mörkblonda till mörka hår för att få fräscha upp nyansen och ge den mer djup.
Tips: Kan blandas med Plants In Gloss - Cognac för en något varmare och mustigare ton. 

Hur används Plants in Gloss?

 1. Förbered håret - tvätta håret två gånger med schampo och skölj ur det ordentligt. Torka håret väl med handduk.

 2. Blanda färgen - Plants in Gloss; Nude och Mocca blandas med 1,7 dl 55 °C vatten till en krämig konsistens. Cognac blandas med 1,7 dl 75 °C vatten. Låt svalna till kroppstemperatur och applicera sedan. Använd glossen direkt den är färdig blandad och har svalnat av.

 3. Applicera - glossen appliceras i nytvättat och handdukstorkat hår. Börja applicering i nacken och avsluta framtill.

 4. Verkningstid - Låt verka högst 10 min. Skölj med ljummet vatten och avsluta med balsam. Undvik att tvätta håret inom 48 h för bästa färgresultat.

Sammanfattning

Plants in Gloss är en växtbaserad nyansering och hårkur i ett som återfuktar, förstärker din hårfärg och ger glans. Resultatet av nyanseringen påverkas av hårets ursprungsläge såsom ljushetsläge, kvalitét och om det är färgat sedan tidigare. Plants in Gloss ska verka i 10 min på nytvättat och handdukstorkat hår, sedan sköljas ur med balsam. Tvätta inte håret på 48 h för bästa resultat. Den ljusar inte upp håret och täcker inte grått hår. Nyanseringen håller ca 8 tvättar. Nyanserna kan bli intensivare och sitta längre på blonderade hår.