Sök

SÖK

Återfukta håret med örter - Plants In Treatment - hårvårdskur

Vår populära salongsbehandling Plants In Treatment finns nu även att köpa hem. Det är en 100% naturlig hårvårdskur baserad på örter och växter: bla Bhringraj och Brahmi som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien. Kuren är rik på fuktgivande antioxidanter som ger håret fantastisk fyllighet, lyster och glans. Plants In Treatment verkar även balanserande och lugnande i hårbotten, vilket har en positiv inverkan på hårets tillväxt och hårkvalitet. Kuren har en naturlig doft som för tankarna till grönt te. 

plants in treatment örtkur hårvårdskur green heads


När ska man göra en hårvårdskur med Plants In Treatment
Om ditt hår känns livlöst, sprött och torrt är det perfekt att göra den här massivt återfuktande kuren. Örterna som kuren är baserade på skyddar mot kluvna hårtoppar eftersom det bildar ett naturligt skyddande skikt på hårfibern och ger en fantastisk glans. Vid regelbunden användning, ger de även näring åt hårrötterna och därmed påverkar hårtillväxten, samtidigt som det har en lugnande effekt. Kuren återfuktar även hårbotten och förhindrar den från att torka ut. Man kan lägga kuren i hela håret eller bara på längderna i samband med att man färgar sin utväxt, då får man upp en lika fin glans och lyster på hela håret. 

plants in treatment green heads hårvårdskur örtkur


Blanda kuren:
Blanda hälften av påsen Plants In Treatment med ca 2 dl 75-gradigt vatten. Rör till en krämig konsistens. Låt svalna till kroppstemperatur innan applicering. Använd hela kuren direkt. Kuren kan ge en lätt beige ton på väldigt ljusa hår, därför rekommenderar vi att man först gör ett test på en dold hårslinga om man vill behålla en kallblond nyans. Skydda kläder och inredning från eventuella stänk.

Applicera kuren: 
Fördela den varma kuren i tvättat och handdukstorkat hår, ända ned i hårbotten. Vira en plastpåse över håret samt en hårhandduk turban för att hålla värmen. Låt verka i 20 minuter, skölj och massera noga kuren ur håret och avsluta med balsam.'

Här kan du köpa kuren!