Bruns Products

Bruns Products är en mild och professionell hårvårdsserie utvecklad av frisörer. Med fokus på just hår erbjuder Bruns Products högpresterande produkter för salong och hemmabruk.

Alla produkter är handtillverkade i Sverige med noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser som tillför fukt, vård och näring för både hår och hårbotten.

I serien finns i dag schampo och balsam, samt en djupverkande hårmask – tre grundläggande produkter för ett friskt och hälsosamt hår. Förutom rengöring erbjuder Bruns Products även lättanvänliga stylingprodukter som även vårdar och skyddar ditt hår.

Bruns Products är utvecklade för att passa de flesta hårtyper och längder med friska och fräscha unisex-dofter. För de som föredrar oparfymerade produkter finns även en hel serie speciellt framtagen för de med allergi mot parfym och eteriska oljor, eller för de som har känslig hud och hårbotten. Alla oparfymerade produkter är certifierade av AllergyCertified.

Med en vision om en hållbar framtid är produkterna gjorda med omtanke för dig som kund, frisör och för vår gemensamma miljö. Bruns Products är också Grön Salong-certifierade – en garanti att produkterna inte innehåller skadliga eller riskfyllda ingredienser.

Bruns hårsufflé

Bruns hårsufflé är en suverän volymkräm för alla hårtyper: korta, långa, tjocka eller tunna hår – det spelar faktiskt ingen roll. Håret ska vara väl handdukstorkat så att produkten inte späds ut av vattnet. Föna för volym eller krama in för att ta fram lockar. Vi har upptäckt att den är helt makalös på att ”läka" trasigt hår. Blekta hår som kommer till oss på salongen blir mycket fylligare och lenare av sufflén. Den innehåller xantangummi som skyddar håret och ger ett värmeskydd upp till hårfön.

Bruns balsam

Fantastiskt balsam! Fungerar utmärkt för dig som kör balsam-metoden och endast tvättar håret med balsam. För en lite lättare känsla är Balsam nr 4 optimal, dessutom doftar den helt underbart.

SOFO

Öppettider

 1. mån
 2. tis
 3. ons
 4. tor
 5. fre
 6. lör
 7. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Birkastan

Öppettider / semesterstängt vecka 30

 1. mån - tis
 2. ons
 3. tor
 4. fre
 5. lör
 6. sön Stängt

Vi har stängt alla aftnar och röda dagar.

Kontakt

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Vi använder den mailadress som du anger när du registrerar dig för att boka tid online, för att skicka ut nyhetsbrev från oss.
Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev så kan du skicka ett mail till oss, så tar vi bort dig från listan.