SPA TREATMENTS

Nu uppdaterar vi vår meny med fler återfuktande och renande behandlingar. Under våren har vi vidareutbildat oss i nya ekologiska hårvårdsbehandlingar och är nu redo att låta er få uppleva dessa.  Vad sägs om en avstressande indisk huvudmassage tillsammans med inpackningar av återfuktande alger och renande leror!
Du väljer själv vid bokning om du vill ha en inpackning med eller utan indiskhuvudmassage.
På plats hos oss kommer vi sedan rekommendera vilken inpackning som passar just ditt hår och hårbotten bäst.

Founder image

TREATMENT MED LERA

En antiseptisk och stärkande kur för hår och hårbotten. Leran återfuktar och stärker håret samt rensar effektivt håret från kemikalierester och slaggämnen vilket stimulerar hårväxten.

Passar framför allt dig som vill gå över till ekologisk hårvård eller har en problematisk hårbotten. 


TREATMENT MED ALGER

En effektiv och proteinrik rengöringskur som avlägsnar beläggningar från vatten- och luftföroreningar som tex metaller. Samtidigt tillför algerna protein och fukt till håret. Den innehåller 20 olika aminosyror som hjälper till att bygga håret.

Passar extra bra för dig som har ett blond skört hår som behöver byggas upp, behandlingen ljusar även upp håret en aning genom att elimenera beläggning från silverschampo och metallar från egen brunn. 

Founder image

INDISK HUVUDMASSAGE

En massage av övre rygg, axlar, nacke och huvud som tillsammans effektivt tvättar bort din stress. En avslappnande massage som mjukar upp spända muskler, sätter i gång blodcirkulationen och ger energi samt gynnar hårtillväxten och motverkar spänningshuvudvärk.