SÖK

Boka tid för hårvårdskur hos Green Heads

Vi erbjuder även 100 % naturliga hårvårdskurer som vi utformar personligen efter just ditt hårs och din hårbottens behov. Vi använder oss av proteinfyllda alger och återfuktande växter som är är renande, energigivande och stärkande. Kombinerar man dem med indisk huvudmassage uppnås en holistisk reningskur för både hår, kropp och själ. Du väljer själv vid bokning om du vill ha en hårvårdskur med eller utan indisk huvudmassage.

GREENHAB
En hårvårdsbehandling i sex steg med en algtreatment som detoxar och livar upp torra hår. Den passar dig som är nyfiken på och vill testa grön hårvård. Självklart är det en fantastisk behandling även för dig som är van vid grön hårvård men behöver en nystart. 

Behandlingens sex steg:
1. Hårkonsultation
2. Detoxande hårvårdskur med Alg In Treatment som rensar håret från föroreningar och beläggningar från tex silikoner. 
3. Hårbottenmassage
4. Styling 
5. Produktkonsultation där vi går igenom vilka produkter som passar just dig för att kunna fortsätta med din gröna hårvårdsrutin hemma.
6. Utvalda produkter till ett värde av 986 kr - 1017 kr att ta med hem. 

ALG IN TREATMENT
En effektiv och proteinrik rengöringskur som avlägsnar beläggningar från vatten- och luftföroreningar som tex metaller. Samtidigt tillför algerna protein och fukt till håret. Den innehåller 20 olika aminosyror som hjälper till att bygga håret. Passar extra bra för dig som har ett blond skört hår som behöver byggas upp, behandlingen ljusar även upp håret en aning genom att eliminerar beläggning från silverschampo och metaller från egen brunn.

PLANTS IN TREATMENT
En 100% naturlig hårvårdskur baserad på örter och växter: bla Bhringraj och Brahmi som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien. Kuren är rik på fuktgivande antioxidanter som ger håret fantastisk fyllighet, lyster och glans. Plants In Treatment verkar även balanserande och lugnande i hårbotten, vilket har en positiv inverkan på hårets tillväxt och hårkvalitet. Kuren har en naturlig doft som för tankarna till grönt te. 
Boka här

green heads naturliga hårvårdskurer plants in treatment


INDISK HUVUDMASSAGE
En 30 minuters massage av övre rygg, axlar, nacke och huvud som tillsammans effektivt tvättar bort din stress. En avslappnande massage som mjukar upp spända muskler, sätter i gång blodcirkulationen och ger energi samt gynnar hårtillväxten och motverkar spänningshuvudvärk.

Vid massage på någon som är graviditet utförs behandlingen med lättare hand.
Boka här