SPA TREATMENTS
I vår spatreatmentmeny erbjuder vi 100 % naturliga hårvårdskurer som vi utformar personligen efter just ditt hårs och din hårbottens behov. Vi använder oss av proteinfyllda alger och mineralrika leror som är är renande, energigivande, återfuktande och stärkande. Kombinerar man dem med indisk huvudmassage uppnås en holistisk reningskur för både hår, kropp och själ. Du väljer själv vid bokning om du vill ha en treatment med eller utan indisk huvudmassage.

Founder image

TREATMENT MED LERAEn antiseptisk och stärkande kur för hår och hårbotten. Leran återfuktar och stärker håret samt rensar effektivt håret från kemikalierester och slaggämnen vilket stimulerar hårväxten.

Passar framför allt dig som vill gå över till ekologisk hårvård eller har en problematisk hårbotten. 

Pris: 590 - 780 kr

TREATMENT MED ALGEREn effektiv och proteinrik rengöringskur som avlägsnar beläggningar från vatten- och luftföroreningar som tex metaller. Samtidigt tillför algerna protein och fukt till håret. Den innehåller 20 olika aminosyror som hjälper till att bygga håret.

Passar extra bra för dig som har ett blond skört hår som behöver byggas upp, behandlingen ljusar även upp håret en aning genom att elimenera beläggning från silverschampo och metallar från egen brunn.

Pris: 590 - 780 kr

INDISK HUVUDMASSAGE


En 30 minuters massage av övre rygg, axlar, nacke och huvud som tillsammans effektivt tvättar bort din stress. En avslappnande massage som mjukar upp spända muskler, sätter i gång blodcirkulationen och ger energi samt gynnar hårtillväxten och motverkar spänningshuvudvärk.
 

Pris: 420 kr - 590 kr 

En SPATREATMENT tillsammans med en massage: 990 kr - 1190 kr
Se mer specificerade priser i vår prislista.