Sök

SÖK

Våra salonger

Green Heads har idag tre salonger i Stockholm. 

En ligger på Södermalm på Östgötagatan 81, en ligger i Birkastan på Rörstrandsgatan 46 och en ligger på Riddargatan 17 på Östermalm. I vår sidfot hittar ni mer information om respektive salongs öppettider. 

På Green Heads strävar vi efter att alla frisörer ska ha eller vara på väg mot att ta Gesällbrev, därför har vi olika frisörkategorier och dessa är:

Senior Top Stylist
Har lång erfarenhet av frisöryrket, mästarbrev i yrket samt många års arbete som frisör på Green Heads.

Top Stylist 
Har många års erfarenhet av frisöryrket samt erfarenhet och utbildning i Green Heads-konceptet.

Hairstylist

Färdigutbildade frisörer med gesällbrev samt erfarenhet och utbildning i Green Heads-konceptet.

Top trainee

Som Top Trainee utbildad frisör och i slutet av sin trainee-period och snart färdigutbildad inom Green Heads-konceptet.

Trainee

Som Trainee är man godkänd att ta emot kunder för behandling, men håller på att utbildas inom Green Heads-konceptet. Som trainee är man i den slutliga delen av sin frisörutbildning. Man får då möjlighet att arbeta på våra salonger, och få handledning, för att bli ett med hantverket.

Praktikant
Vi har även elever på plats som fortfarande går på frisörskolan och gör sina praktikperioder hos oss.

Vi på Green Heads ser flera fördelar med att arbeta med trainees och skolelever. För oss frisörer är det utvecklande och inspirerande att handleda nya blivande frisörer. För oss är det extra viktigt då det idag saknas utbildningar med utpräglat miljö- och hälsofokus, för Gröna frisörer utan den fortbildningen står vi och vårt koncept för.

När du bokar en tid hos våra trainees är det viktigt att du känner dig bekväm att behandlas av någon som är under utbildning och får räkna med att behandlingen tar längre tid, dels för att personen i fråga också tränar upp sitt tempo och dels för att handledaren vid behov är med för att rådge under behandlingen.