Sök

SÖK

FRISÖRER SÖKES

Älskar du att jobba som frisör, är social, ansvarstagande och brinner för kundservice - OCH vill du vara med på Nordens största satsning inom grön och hållbar hårvård, då ska du kika hit. Vi på Green Heads söker alltid efter drivna och positiva frisörer.  De tjänster vi letar efter är: färdigutbildade frisörer med gesällbrev samt trainees med avklarat delprov.  

Här kan du läsa mer om tjänsterna som Frisör

Här kan du läsa mer om tjänsterna som Trainee

Vi på Green Heads älskar skönhet och brinner för friska hår och härliga hår. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få sitt allra bästa hår och känna sig snygga utan att utsättas för giftiga kemikalier. Detta gör vi genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen man kan få som kund på en hårsalong. 

På alla våra salonger arbetar vi i etablerade och sammansvetsade teams som leds av en Team Lead. Vi går regelbundet nya kurser och utbildar oss i nya tekniker och inspireras av nya trender. Utöver dessa fortbildningar går alla våra Team Leads kurser i ledarskap och får extra coaching, allt för att kunna vara ett så bra stöd som möjligt till sina arbetsgrupper och för alla våra frisörer. Vi tror på medbestämmande och ett solidariskt ansvar för allas utveckling och välmående.

Vi arbetar bara med produkter och färger fria från giftiga kemikalier för att vi vill helt enkelt att vår verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck på såväl hälsa som miljö. Du som frisör behöver inte ha arbetat med grön hårvård sedan tidigare för att bli en del av Green Heads. Som anställd hos oss kommer du bli utbildad inom alla områden du behöver för att kunna arbeta på en certifierad grön salong. Det är framförallt vårt sätt att färga utan giftiga kemikalier som kräver ny kunskap, men du kommer även bli insatt i alla de spännande produkter vi jobbar med när det kommer till vård och styling. 

Vem är du:

 • Du är serviceinriktad och förstår vikten av goda kundupplevelser
 • Du har ett genuint intresse för andra människor
 • Du är positiv, social, bra på att kommunicera och att bygga nya relationer
 • Du tycker om att arbeta i team och hjälper gärna en kollega när det behövs
 • Du har gesällbrev och frisörlicens
 • Du vill utvecklas i vårt gröna koncept 
 • Och du är en fantastisk frisör såklart!

Vad vi erbjuder dig:

 • Bra lönevillkor med förhöjd försäljningsprovision
 • En hälsosam arbetsplats utan skadliga kemikalier
 • Professionell och personlig utveckling
 • Friskvård på arbetstid

Green Heads värld av grön hårvård består idag av 3 salonger i Stockholm samt en webbshop med noggrant utvalt sortiment av våra nyfikna och kunskapstörstande beauty junkies. Utöver vår webbshop som riktar sig till våra kunder och slutkonsumenter så producerar och säljer vi även Green Heads egna produkter till andra salonger. 

Vi på Green Heads satsar på våra medarbetares personliga yrkesutveckling och som anställd på Green Heads kommer du tillsammans med dina kollegor regelbundet delta på flera kurser och utbildningar. Vi följer aktivt hela skönhetsbranschens nyheter och trender och i synnerhet de inom grön och ekologisk skönhet. Vi har en inkluderande företagskultur och jobbar hårt med att att öka vår yrkesstolthet och glädje. För om vi ska vara ärliga, att arbeta som frisör kan vara både stressigt och tungt för kroppen, så för oss är det en självklarhet att skapa en så bra och härlig arbetsmiljö som möjligt bland annat med roliga och utvecklande aktiviteter samt teambuilding.

  Även när vi inte söker personal specifikt är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga frisörer. Och om du känner att ovan passar dig, skicka in en spontan ansökan så stämmer vi av behov och möjligheter.

  Om du är nyfiken på att få veta mer om hur det är att driva och jobba på en grön salong så lyssna gärna på Frisörföretagarnas pod "Hair Talk" där vi fick frågor om vår certifiering Grön salong och om vad vårt mission är. Du hittar podden här.

  Du hör av dig till oss på info@greenheads.se

  Green Heads  erbjuder hårvård till kvalitetsmedvetna kunder med ett ekologiskt, hållbart och giftfritt helhetsperspektiv. För oss är det en självklarhet att få arbeta i en miljö som inte utgör en hälsorisk för oss som frisörer. Vi vill inte heller utsätta våra kunder för allergiframkallande ämnen och ämnen som kan ha hormonstörande effekter eller är cancerogena.