SÖK

OM GREEN HEADS

Om Green Heads

Sedan 2016 har Green Heads byggt ett starkt community inom grön hårvård genom att erbjuda personliga och hållbara salongsupplevelser.

Det höga förtroendet har ökat efterfrågan inom gröna hårvårdsprodukter, en marknad där Green Heads valt att expandera sina produktserier. Genom en innovativ kombination av naturliga och hållbara ingrediensval parat med fokus på maximalt aktiva ämnen och resultatorienterad funktion har Green Heads tagit ett stort kliv mot att förverkliga visionen: en värld där all hårvård är grön hårvård. Målet är att bidra till en mer hållbar värld där skönhet, hälsa och miljö är lika viktiga. Detta åstadkommer vi genom att göra det enklare för människor att göra medvetna val kring sin hårvård, utan att tumma på resultatet.

Green Heads produkter består av tre olika serier: Green Heads vård- och stylingserie, Green Heads färgserie och Green Heads essentials.

Att leva ett hållbart liv handlar inte bara om att äta ekologiskt eller återvinna. Det handlar även om att ta hänsyn till vilka ämnen vi utsätter naturen och kroppen för. Därför har vi på Green Heads valt att certifiera alla våra salonger och produkter med Grön Salong, som validerar att verksamheten är 100% fri från toxiska ämnen. Målet att arbeta hållbart och med stort hjärta har också gjort att alla Green Heads egna produkter även är certifierade av Peta, som garanterar att alla produkter veganska och cruelty-free.

Green Heads - Hair care with a mission, since 2016