SÖK

OM GREEN HEADS

Green Heads grundades år 2016 av Maria Hellström för att göra hårvårdsbranschen grönare. 2020 kom Maria Cruseman in som aktiv delägare och Idag är Green Heads en av de största gröna hårvårdsaktörerna i Sverige med tre salonger i Stockholm som erbjuder högkvalitativ hårvård av välutbildad personal med 100% gröna produkter. Green Heads erbjuder utbildningar, mentorskap och coachning för frisörer som vill jobba grönare och i webbshopen finns ett brett urval av gröna hårvårdsprodukter som gör det enkelt att skapa en hållbar hårvårdsrutin.

På Green Heads strävar vi efter att ge varje kund sitt drömhår och vill vi att alla fem sinnen ska beröras när du kommer på ett besök hos oss. Vi arbetar i en estetisk och härlig miljö, som kund erbjuds du en kopp gott kaffe eller te med en chokladbit, i högtalarna spelar vi skön musik och doften är naturlig och mild. Utöver detta får alla kunder dessutom massage i samband med att håret tvättas.

Vi arbetar bara med färger och produkter helt fria från giftiga kemikalier. Det viktigaste för oss är att det vi använder och säljer inte innehåller kemikalier som är miljö- och hälsoskadliga och vårt mål är att vår verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck på miljön.

Genom att arbeta aktivt med grön hårvård möter vi en växande kundgrupp, ökar den kreativa och skapande delen i yrket och är en del av lösningen för att driva igenom en förändring i vår bransch och i hela samhället.

Green Heads är en Clean air salong, det vill säga är en salong vars luft är fri från från skadliga gifter, ammoniak samt kemikalier som kan vara störade/skadliga för kropp och miljö.

Välkommen till en värld av grön hårvård!