Sök

Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

Green Heads Academy

Till hösten 2022 har vi sammanställt ett kursutbud för dig som vill få inspiration och lära dig arbeta med de färgtekniker som vi som certifierad grön salong använder. Dessa kurser passar både för dig som vill ta ett första steg till att arbeta grönt och dig som redan gör det men behöver ny inspiration. Om du är nyfiken på att ställa om och arbeta helt giftfritt så har vi även ett franchise-koncept som du kan läsa mer om här.

FÄRGKURS OCH WORKSHOP
Växtfärg, new generation och uppljusning 

3 separata kurstillfällen: 
Måndag 26 sep kl 9 - 17
Måndag 24 okt kl 9 - 17
Måndag 21 nov kl 9 - 17

En kurs där vi lär ut färgteknikniker som vi som certifierad grön salong använder . Vi går igenom teorin bakom de färger och blekningar vi använder och arbetar sedan kreativt på modeller för att lära ut hur de fungerar och till vilka hår man med fördel väljer vilken metod och material. Den här kursen är både för dig som är nyfiken på och vill lära dig arbeta enligt certifieringen Grön Salong och för dig som redan gör det men behöver ny inspiration och vill utvecklas. 

Plats: Green Heads Birkastan, Rörstrandsgatan 46
Pris: 2995 kr
Lunch ingår.
Anmälan sker till info@greenheads.se

 

SLINGOR/BALAYAGE ( Halvdagskurs ) 
Kursdatum:
Måndag 5 dec kl 9 - 13
Måndag 5 dec kl 14 - 18

En halvdagskurs i handmålade slingor (balayage). Vi handmålar slingor för mjuka hållbara resultat där utgångspunkten ligger i att använda så lite material som möjligt  Vi nyanserar både med växtfärger och New generation färgerna. Kursen rymmer både teori och praktik då vi jobbar på modeller. 

Plats: Green Heads Birkastan, Rörstrandsgatan 46
Pris: 1995 kr
Fika ingår
Anmälan sker till info@greenheads.se

   

Vi har växtfärg, leror och alger till försäljning. När du har gått någon av våra kurser och handlar från vårt produktutbud är du välkommen att delta på våra Nätverksträffar online. De är mycket uppskattade och givande för att hålla i gång ditt arbete in i vår gröna sköna värld. För mer information maila info@greenhead.se och för att lägga en order maila order@greenheads.se