SÖK

Green Heads Academy

Till hösten 2023 har vi två kurstillfällen i växtfärg och uppljusningslera. Dessa frisörkurser passar både för dig som vill ta ett första steg till att arbeta med växtfärg och dig som redan gör det men behöver ny inspiration. 


FÄRGKURS MED PLANTS IN COLOUR
- Växtfärg och uppljusning 

Heldagskurser vid 2 olika tillfällen: 
Måndag 23 oktober kl 9 - 17
Söndag 26 november kl 9 - 17 

Vi går igenom teorin bakom växtfärg och hur man på ett enkelt sätt kan arbeta med våra färdiga mixtoner och nyanseringar för att uppnå djupa och levande resultat. Vi arbetar även med uppljusningslera och visar hur man genom att kombinerar dessa färgmetoder kan få fram mer kreativa resultat. 

Förmiddagen innehåller teori och demonstration och under eftermiddagen arbetar vi “hands on” med egna modeller. Kursen passar både dig som är nybörjare samt dig som har erfarenhet av att arbeta med växtfärg. Målet är att du efter kursen ska känna dig redo att arbeta med växtfärger samt få med dig massor av inspiration och energi.


PlatsGreen Heads Södermalm, Östgötagatan 81
Pris: 2995 kr Kostnadsfritt vid köp av ett startpaket av Plants in colour
Lunch ingår.
Anmälan sker till order@greenheads.se

Bokningsvillkor: Genom att anmäla dig till våra kurser samtycker du till våra bokningsregler som innebär följande: Avbokningar måste ske per mail 7 dagar innan kursstart, det är då vi ställer ut fakturan. 7 dagar innan kursstart är bokningen bindande och vi betalar inte tillbaka kursavgiften oavsett orsak. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen senast 7 dagar innan kursstart.

 

 

Green Heads Academy frisörkurs växtfärgskurs växtfärg

Vi har också växtfärg, leror och alger till försäljning för frisörer och återförsäljare. När du har gått någon av våra kurser och handlar från vårt produktutbud är du välkommen att delta på våra nätverksträffar online. De är mycket uppskattade och givande för att hålla i gång ditt arbete in i vår gröna sköna värld. För mer information och för att lägga en order mailar du order@greenheads.se eller logga in på Green Heads Pro.