Sök

Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

Green Heads Academy

Vi på Green Heads tror på ett helhetsperspektiv när det gäller hårvård. För oss är det en självklarhet att få arbeta i en miljö som inte utgör en hälsorisk för oss som frisörer. Vi vill inte heller utsätta våra kunder för allergiframkallande ämnen och ämnen som kan ha hormonstörande effekter eller är cancerogena. För oss är det också viktigt att vår verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck på miljön. Därför är alla våra salonger certifeirade av den oberoende organisationen Grön Salong.

Till våren 2021 har vi sammanställt ett kursutbud för dig som vill få inspiration och lära dig arbeta med växtfärg och uppljusningslera, lära dig om new generationsfärger , samt kunna erbjuda 100 % naturliga hårvårdskurer. Dessa kurser passar både för dig som vill ta ett första steg till att arbeta grönt och dig som redan gör det men behöver ny inspiration. Om du är nyfiken på att ställa om och arbeta helt giftfritt så har vi även ett franchise-koncept som du kan läsa mer om här.

I alla kurser ingår lunch och vi fixar modeller, du behöver inte ha med dig några arbetsverktyg utan vi har allt som behövs på plats. 

 

NEW GENERATION-FÄRGER  

Kursdatum: 

Måndag  21 mars Kl 9 - 15

En heldagskurs där vi går igenom fördelarna med att jobba med och den nya generationens färger, det vill säga färger utan skadliga kemikalier. Vid det här tillfället arbetar vi med Ingredien Color från danska Ingredien och  lär er hur man kan få fram kreativa och dynamiska resultat utan att tulla på miljön. New generationfärger är allergi-och miljövänliga färger. Kursen innehåller både teoretisk och praktiskt arbete på modeller.

Plats: Green Heads Östermalm, Riddargatan 17
Pris: 2995 kr
Lunch ingår.
Anmälan sker till info@greenheads.se


HANDMÅLADE SLINGOR OCH UPPJUSNINGAR

Kursdatum:
Måndag 14 februari och 4 april Kl 9.00 - 16.00

En heldagskurs där vi utbildar i hur vi arbetar när vi gör hår ljusare. Vi handmålar slingor för mjuka hållbara resultat där utgångspunkten ligger i att använda så lite material som möjligt och göra heluppljusningar för större färgförändringar. Vi nyanserar både med växtfärger och New generation färgerna. Kursen rymmer både teori och praktik då vi jobbar på modeller. 

Plats: Green Heads Östermalm, Riddargatan 17
Pris: 2995 kr 

 Lunch ingår.

Anmälan sker till info@greenheads.se


VÄXTFÄRG 

Kursdatum:
Måndag 14 mars och 9 maj Kl 9 -16

En heldagskurs där vi lär oss teorin bakom växtfärg och hur man blandar pigmenten för att uppnå djupa och levande resultat. Kursen inkluderar både en- och flerstegsfärgningar samt olika nyanseringar. Det blir praktiskt arbete “hands on” med egna modeller varvat med teori. Kursen passar både dig som är nybörjare samt dig som har erfarenhet av att arbeta med växtfärg, målet är att du efter kursen ska känna dig redo att arbeta med växtfärger samt få med dig massor av inspiration och energi.


Plats: Green Heads Östermalm, Riddargatan 17
Pris: 2995 kr
Lunch ingår 
Anmälan sker till info@greenheads.se

 

 

SPA TREATMENTS & HÅRVÅRDSKURER

Kursdatum: 
Måndag 25 april Kl 9 - 15

Att jobba med 100 % naturliga ingredienser i hårvårdskurer är helt fantastiskt. Tillsammans med indisk huvudmassage uppnår man en lugnande kur för både hår och sinne. I den här kursen lär du dig arbetar med alger och leror vid hårvårdskurer och som en bonus kommer du även lära dig traditionell indisk huvudmassage. Kursen är både teoretiskt och praktiskt där vi använder varandra som modeller. 


Plats: Green Heads Riddargatan 17
Pris:  2495 kr
Lunch ingår.
Anmälan sker till info@greenheads.se

  

Vi har växtfärg, leror och alger till försäljning. När du har gått någon av våra kurser och handlar från vårt produktutbud är du välkommen att delta på våra Nätverksträffar online. De är mycket uppskattade och givande för att hålla i gång ditt arbete in i vår gröna sköna värld. För mer information maila info@greenhead.se och för att lägga en order maila order@greenheads.se