Sök

Uniquely cool. Shop our new patterned styles.

Vi får ofta frågor som:
Hur kan jag få håret att växa snabbare?
Varför jag tappar så mycket hår?
Varför är mitt hår så skört trots att jag tar väl hand om det?

Något som är viktigt att komma i håg är att hårets kvalitet skapas i hårsäckarna ( och självklart i vårt arvsanlag ) och är förhållandena där optimala får man det bästa möjliga hår. Har man däremot någon form av näringsbrist, lider av stress eller störningar i hormonbalansen kan hårstråt bli skörare redan i produktionen och det finns egentligen inget vi kan göra för att ändra på det i efterhand.
.

Ingen quickfix utan ett långsiktigt arbete

Vi ser endast en del av hårstråt och under hårbotten sitter hårstråt fast i en hårsäck som är sammankopplad med kroppens näringssystem via kapillär och blodkärl. Genom blodet får hårsäcken förhoppningsvis den näring och de byggstenar som behövs för att skapa ett välmående hår.

Hårstråt är till största del uppbyggt av keratin och för att hårsäcken ska bilda keratin behöver den ha tillgång till svavelrika aminosyror, grupp B-vitaminer och mineraler som järn, zink och koppar. Det finns dock många andra delar i kroppen som också behöver just dessa ämnen och kroppen är så finurligt uppbyggd så den vet att håret är minst viktigt för att vi ska överleva.

En viktigt åtgärd när man vill att håret ska växa så snabbt som möjligt är därför att äta en näringsriktig kost som bidrar till att kroppen har tillräckligt av just dessa ämnen. Gröna grönsaker som broccoli, spenat och selleri är bra basföda men det finns även kosttillskott så klart.
.

Ett kosttillskott som stärker och påskyndar hårets tillväxt

D-LAB Hair Grow Complex 
En tre månaders kur som tillgodoser kroppen med de ämnen som behövs för att hårsäcken ska producera keratin och bilda ett starkt och välmående hår. Passar dig som upplever att håret mist sin lyster och glans, bra komplement vid stessiga perioder eller när du varit långtidssjuk. 

Keratin motverkar håravfall och ökar tillväxten

D - LAB Keratin När man tappar håret och vill få stopp på det så snabbt som möjligt så rekommenderar vi ren keratin i tablett form. I stället för att se till att kroppen har dett den behöver för att själv producera keratin i hårsäcken så tillsätter man det direkt. Det franska märket D-LAB erbjuder en tre månaders kur vilket är  det snabbaste sättet att stoppa håravfall och öka tillväxten på

TILL NÄRINGSTILLSKOTT
TILL NÄRINGSTILLSKOTT
D-LAB Keratin mot håravfall
D-LAB Keratin mot håravfall

D-LAB Keratin mot håravfall

838 kr
Argital Grön Lera
Argital Grön Lera

Argital Grön Lera

250 kr
D-LAB  Active Sun Complex
D-LAB  Active Sun Complex

D-LAB Active Sun Complex

269 kr

Sök