Vi får ofta frågor som:
Hur kan jag få håret att växa snabbare?
Varför jag tappar så mycket hår?
Varför är mitt hår så skört trots att jag tar väl hand om det?

Något som är viktigt att komma i håg är att hårets kvalitet skapas i hårsäckarna ( och självklart i vårt arvsanlag ) och är förhållandena där optimala får man det bästa möjliga hår. Har man däremot någon form av näringsbrist, lider av stress eller störningar i hormonbalansen kan hårstråt bli skörare redan i produktionen och det finns egentligen inget vi kan göra för att ändra på det i efterhand.
.

Ingen quickfix utan ett långsiktigt arbete

Vi ser endast en del av hårstråt och under hårbotten sitter hårstråt fast i en hårsäck som är sammankopplad med kroppens näringssystem via kapillär och blodkärl. Genom blodet får hårsäcken förhoppningsvis den näring och de byggstenar som behövs för att skapa ett välmående hår.

Hårstråt är till största del uppbyggt av keratin och för att hårsäcken ska bilda keratin behöver den ha tillgång till svavelrika aminosyror, grupp B-vitaminer och mineraler som järn, zink och koppar. Det finns dock många andra delar i kroppen som också behöver just dessa ämnen och kroppen är så finurligt uppbyggd så den vet att håret är minst viktigt för att vi ska överleva.

En viktigt åtgärd när man vill att håret ska växa så snabbt som möjligt är därför att äta en näringsriktig kost som bidrar till att kroppen har tillräckligt av just dessa ämnen. Gröna grönsaker som broccoli, spenat och selleri är bra basföda men det finns även kosttillskott så klart.
.

Keratin motverkar håravfall och ökar tillväxten

När man tappar håret och vill få stopp på det så snabbt som möjligt så rekommenderar vi ren keratin i tablett form. I stället för att se till att kroppen har dettt den behöver för att själv producera keratin i hårsäcken så tillsätter man det direkt. Det franska märket D-LAB erbjuder en tre månaders kur vilket är  det snabbaste sättet att stoppa håravfall och öka tillväxten på

TILL NÄRINGSTILLSKOTT
D-LAB Absolu De Kératine
D-LAB Absolu De Kératine

D-LAB Absolu De Kératine

838 kr
Argital Grön Lera
Argital Grön Lera
Argital Grön Lera

Argital Grön Lera

250 kr
D-LAB Boosteur De Pousse
D-LAB Boosteur De Pousse

D-LAB Boosteur De Pousse

438 kr